Svjetski zavodnik šokirao javnost poljupcem s obožavateljicom: Kako mu žena ovo dopušta?

Piše: Azra

Pjevač Enrique Iglesias šokirao je svoje obožavatelje na novom videozapisu koji se proširio društvenim mrežama.

Enrique, koji je u braku sa svojom suprugom Annom Kournikovom više od dva desetljeća, viđen je kako obožavateljici daje poljubac u obraz prije nego što je ona okrenula glavu kako bi ga poljubila u usne.

Činilo se da je Enrique bio iznenađen tim trenutkom, ali je zgrabio obožavateljicu za struk i dopustio joj da snimi selfieje prije nego što se povukao i pobjegao dok je njegovo osiguranje sve promatralo.

Međutim, Iglesias je snimku objavio na svom vlastitom Instagram profilu i pokrenuo lavinu komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

-Hoće li se tvoja žena uzrujati?’, Kako Anna to dopušta, samo su neki od komentara.

Stihovi pjesme “Escape” jednog od najpoznatijih latino zavodnika Enriquea Iglesiasa, “možeš bježati, možeš se skrivati, ali ne možeš pobjeći od moje ljubavi”, zapravo su savršen opis njegove ljubavne priče s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom, koja je i odigrala glavnu ulogu u istoimenom spotu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Godinama se svašta šuškalo o njihovoj vezi, no oni su sve uspješno ignorisali. Anna i Enrique su javnosti priredili iznenađenje u januaru 2018. kada su otkrili na Instagramu da su dobili blizance, kćerku Lucy i sina Nicholasa.

Često dijele fotografije svoje porodice, ali o privatnosti rijetko pričaju. Sudeći po svemu, njihov odnos je i 20 godina kasnije skladan i pun ljubavi, a na zle jezike se ni danas ne obaziru.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti