Roditelji Kate Middleton i Camillin sin autobusom stigli na sprovod kraljice

Piše: Azra

Carole i Michael Middleton, roditelji Kate Middleton, princeze od Walesa, te Tom Parker Bowles, sin kraljice Camille, stigli su u Westminstersku crkvu na sprovod kraljice Elizabete.

Screenshot: BBC

Katini roditelji uočeni su dva sata prije početka mise, dok je Tom Parker Bowles u crkvu ušao kratko nakon njih. I Carole i Michael i Tom na misu su stigli organizovanim autobusom, kao i većina uzvanika.

Uzvanici su se sastali u Kraljevskoj bolnici Chelsea, nakon čega su se ukrcali u autobus za crkvu. Britanski ministri – bivši i sadašnji – bili su među prvima koji su došli u crkvu. Vrata crkve otvorena su u 8 ujutro, čak tri sata prije početka mise.

Državni sprovod kraljice Elizabete II održat će se u Westminsterskoj crkvi u Londonu. Pokopana će biti navečer u kapeli svetog Jurja pokraj dvorca Windsor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! US (@hellomagus)

2000 ljudi, uključujući brojne kraljevske porodice, svjetske vođe, predsjednike i premijere, pojavit će se na sprovodu. Milioni ljudi će događaj gledati od kuće i širom svijeta, jer bi sprovod mogao postati najgledaniji televizijski prijenos u historiji.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti