26. rođendan magazina „Azra“

Piše: Azra

Prije 26 godina, 18. septembra 1996. godine, izašao je prvi broj „Azre“, najstarijeg i najčitanijeg bosanskohercegovačkog sedmičnog magazina za ženu i porodicu. Opstati, trajati i biti konstantno u vrhu medijskog vrtloga mogu samo najbolji, a „Azra“ i njeni vrijedni uposlenici to uspijevaju svih ovih godina. I u najtežem periodu, kada je harala pandemija Covida-19, „Azra“ nije prestajala s radom, nego je još više bila uz svoje čitatelje, olakšavajući im i pomažući da brže, lakše i ljepše prebrode dane provedene u zatvorenim prostorima.

Magazin „Azra“ je dio grupacije medijskog giganta „Avaza“, najutjecajnije kompanije koja predvodi bosanskohercegovačku medijsku industriju. A, kao društveno-odgovorna novina s mnoštvom zanimljivih, edukativnih i istinitih priča o poznatim ličnostima, ali i onim manje poznatim koje svojim radom, harizmom, kreativnošću i uspjehom nadahnjuju i motiviraju i nas i naše čitatelje, „Azra“ je postala prepoznatljiv bosanskohercegovački brend, ne samo u BiH, nego i našoj regiji, pa i šire.

Uz „Azru“ cijela porodica uživa, jer se brine o svim generacijama, pružajući sadržaje u kojima svako pronalazi sebe. „Azra“ je i majka, i kćerka, i prijateljica, koja savjetuje, educira, štiti i voli svoje čitatelje.

Zahvaljujemo se poslovnim saradnicima, poznatim ličnostima i svim dragim čitateljima za brojne čestitke povodom rođendana koje su stigle na adresu našeg magazina. S vama smo i dalje, još više i još bolje!

Vaša „Azra“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti