Ana Brnabić sa partnericom na sahrani kraljice Elizabete II

Piše: Azra

Ana Brnabić otišla je u London u pratnji svoje partnerica i tom prilikom se upisala u knjigu žalosti povodom kraljičine smrti. Njihove odjevne kombinacije bile su odraz protokola.

Smrt kraljice Elizabete izazvala je veliku pometnju u cijelom svijetu, dok se brojne istaknute ličnosti opraštaju od nje odavajući joj počast.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)

Među njima se našla i predsjednica Vlade Srbije, Ana Brnabić koja je u nedjelju otišla u London, te se tom prilikom upisala u knjigu žalosti povodom kraljičine smrti, u Lankasterskoj kući.

U društvu premijerke našla se i njena partnerica, Milica Đurić koja je svojim modnim komadom privukla pažnju javnosti.

Naime, obje su bile odjevene u skladu sa prilikom, odnosno u crnim kombinacijama kojima su pokazale poštovanje preminuloj kraljici.

Premijerka se odlučila za klasično crno odijelo, dok je Milica nosila dužu crnu haljinu do koljena, čiju monotoniju su razbili zanimljivi prozirni rukavi. Na glavi je nosila manji crni šešir koji je privukao pažnju.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti