Zbog čega su dadilje djece Jennifer Lopez davale otkaz poslije 7 dana i pored velike plate

Piše: Azra

Prije više od deset godina Jennifer Lopez je očajnički tražila dadilju kada su njeni blizanci Max i Emme bili skroz mali, a njena karijera na samom vrhu. Potraga za dadiljom J Lo zaista nije bila teška, jer ko ne bi želio da bude u blizini svjetske zvijezde i za to bude plaćen?

Iako se premda šuškalo da su se dadilje obogatile, mogla se čuti i druga strana priče onih koji su odlučili da prihvate ovaj posao. Naime, Lopez je imala problema sa dadiljama jer su često napuštale posao zbog očekivanja koja je pjevačica imala.

Pričalo se da je cifra bila oko 2.250 dolara sedmično. Uprkos velikoj plati Lopez je dadiljama dala previše posla i da je posao na kraju bio previše zahtjevan za većinu njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– Obično ljudi koji zarađuju ogromne sume novca i imaju mnogo profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dijete, posebno za novorođenčad. Ali Jennifer je očekivala da će jedna dadilja brinuti o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u sedmic – otkrio je izvor.

Prva dadilja „izdržala“ je samo sedam dana, a iako je druga dadilja bila sjajna, ubrzo joj je postalo previše.

J Lo se nikada nije bavila tim problemom, iako je, istina, i dalje ostala pravi radoholičar. Lopez je priznala da je ovaj faktor ponekad ljutio djecu.

Lopez je priznala da su joj djeca govorila šta ne funkcioniše u njihovom odnosu, kao npr. to što je stalno radila i mnogo vremena provodila van kuće.

Pjevačica je priznala da je to promjenilo mnogo stvari za porodicu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti