Kim Kardashian smanjila grudi i stražnjicu, želi izgledati mršavije

Piše: Azra

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) u nekoliko posljednjih mjeseci drastično je promijenila svoj izgled. Njen proces mršanja započeo je kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe za Met Galu, a mnogi su sada nakon njenog gostovanja u emisiji „The Late Late Show with James Corden“ zapazili i da su joj nestale prepoznatljive obline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Starleta koja je bila poznata po svojim atraktivnim oblinama na malim ekranima pojavila se mršavija nego ikada. Fanovi reality zvijezde ranije su hvalili njeno bujno poprsje, a sada se pitaju je li Kardashianka smanjila grudi.

– Njene grudi izgledaju puno manje sada – komentirali su fanovi na Twitteru.

Mnogi su, osim manjih grudi, primijetili kako Kim više nema ni stražnjicu kojom je prije mamila poglede. Fanovi su zaključili da se reality zvijezda podvrgnula operacijama te uklonila grudi i stražnjicu kako bi izgledala što mršavije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pojedinima se ne sviđa kako sada Kardashianka izgleda, a komentirali su i kako izgleda jako nesretno.

– Izgleda bolesno, ne sviđa mi se koliko je smršala. Uklonila je i guzu i grudi, izgleda jako tužno – komentirali su fanovi te dodali da je Kim postala opsjednuta svojom kilažom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti