Ljudi komentarišu Charlotte: Ona je materijal za kraljicu

Piše: Azra

Nakon sprovoda kraljice Elizabete II ne prestaju komentari na račun kraljevske porodice. Od kritika do pohvala, svi članovi su se našli na meti analize. Ovaj put, na meti komentara je kraljičina praunuka, sedmogodišnja Charlotte.

Korisnicima društvenih mreža nije ostao nezapažen detalj kada je Charlotte u crkvu stigla u automobilu s dvije godine starijim bratom, princom Georgeom, majkom Kate Middleton i kraljicom Camillom, a čim je izašla iz njega, svako malo je prstima vrtila pramenove kose.

Mnogima je to bilo veoma simpatično.

-Ona je materijal za kraljicu! Ovo dijete morate voljeti! Charlotte će zasigurno biti posebna jer ona zrači. Već je postala ikona. Anna Wintour vjerojatno misli: Jedva čekam da napuni 18 da je stavim na naslovnicu Voguea!, Bit će najbolja kraljica, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli _BritishRoyals_ (@_britishroyals_)

Podsjećamo, princeza Charlotte rasplakala se na sprovodu svoje prabake, kraljice Elizabete II, te ju je majka Kate tješila.

Charlotte je nosila crnu haljinu i dijamantni broš u obliku potkove. Taj broš je navodno poklon kraljice Elizabete jer je Charlotte s njom dijelila ljubav prema konjima.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti