Ko još razmišlja o godinama: Legendarni glumac i mlada ljepotica ne odvajaju se jedno od drugog već mjesecima

Piše: Azra

Glumac Al Pacino šokirao je javnost prije nekoliko mjeseci kad su ga paparazzi uhvatili na večeri s mladom Noor Alfallah.

Šuškanja su odmah počela, a čini se kako su bila i istinita jer pet mjeseci kasnije dvojac još uvijek uživa, a sad su ponovno viđeni na večeri s prijateljima u Hollywoodu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VH magazine (@vh.magazine)

Čini se da ih paparazzi uopće ne zamaraju, a oni su jedva dočekali uhvatiti holivudsku legendu s mlađom ljepoticom, za koju nikome nije jasno što radi s čovjekom koji je od nje stariji čak 54 godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vocero digital (@vocerodigitalrd)

Prvi put zajedno su viđeni u aprilu ove godine. Njena posljednja veza za koju se zna završila je 2017., a u vezi je bila s frontmenom Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom.

Spomenula je i da je Mick u odličnoj formi za svoje godine, osporavajući negativne komentare koji su ih stizali s obzirom na dobnu razliku.

-On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan.

Nakon Jaggera po Hollywoodu su kružile i priče da je s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena, piše Daily Mail.

Iako niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o svojoj vezi, Alfallah je nakon jedne večere na kojoj je viđena s Eastwoodom ipak otkrila detalje.

-Nismo u vezi. Porodični smo prijatelji, na večeri je bila i moja porodica i to je to. Vjerujte mi, nema nikakve veze, izjavila je.

-Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna što vidi, ono samo zna što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo sretno vrijeme, izjavila je Alfallah za magazin Hello dok je bila u vezi sa Jeggerrom.

Pacinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje djece s različitim ženama.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još