Kim Kardashian kupila je vilu vrijednu više od 137 miliona KM: Divota na obali Pacifika

Piše: Azra

Kim Kardashian kupila je bivšu vilu Cindy Crawford, zavirili smo u tu divotu na obali Pacifika

Kim Kardashian prekrasnu vilu uz more platila je 70,4 miliona dolara (oko 137 miliona KM, u odnosu na traženu cijenu od 99,5 miliona dolara. Prodavači su investitor Adam Weiss i njegova supruga, glumica Barret Swatek, koji su kupili kuću od proslavljene manekenke Cindy Crawford 2018. za 45 miliona dolara.

Kardashianka je očito imala naporan poslovni mjesec. Prije nekoliko sedmica kupila je nekretninu u Hidden Hillsu vrijednu 5,3 miliona dolara i stan u Calabasasu vrijedan 3,5 miliona dolara.

Smještena u ekskluzivnom susjedstvu Encinal Bluffs, vila u mediteranskom stilu od 692 kvadratna metra smještena je na skrivenoj parceli od 3,18 hektara koja nudi više terasa i privatni put do privatne plaže.

Ostale vanjske pogodnosti uključuju teniski teren, natkrivenu terasu uz bazen zajedno s vanjskim kaminom, prostor za odmor i wellness koji nudi prekrasan pogled na okean.

Unutar vile su četiri spavaće sobe, pet kupatila, velika klizna staklena vrata koja se povezuju s kružnom terasom omogućuju panoramski pogled čak i bez kročenja izvan prostorije, iako dizajn kuće omogućuje besprijekoran život u zatvorenom i otvorenom.

Photo: rap.titant

(S.B.)

Pročitajte još