Bolne riječi pjevačice grupe “Zana”: Ne znam kako je voljeti svoje dijete

Piše: Azra

Jelena Galonić i Žika Živanović zajedno nastupaju skoro trideset godina, a u braku su više od deceniju.  Tokom godina grupa “Zana” prošla je kroz brojne promene, ali jedna od većih je bila kada pjevači nisu željeli više da kriju od javnosti da su u vezi.

Nisu upadali u medijsku žižu, već su se posvetili autorskom radu iz koga  je proizašao  veliki broj hitova ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Poslije više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok je Jelena to ovako komentarisala jednom prilikom za srbijanske medije.

– Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voljeti dijete, ali voljeti svoje dijete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali – priznala je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti