Charlize Theron o iskustvu sa seta: Dosta joj je omaložavanja

Piše: Azra

Holivudska glumica Charlize Theron prisjetila se iskustva s rediteljem, kojeg nije željela imenovati, koji ju je tjerao da stalno isprobava kostime kako bi seksualizirao njezin lik. Kad je počela raditi u filmskoj industriji, kaže, samo su joj naređivali što će obuči, bez ikakve diskusije, a posebno je zapamtila jedan film.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Revista L’Officiel Brasil (@lofficielbrasil)

-Posebno se sjećam jednog filma, tog muškog reditelja koji mi je samo donosio kostime i tražio da se presvlačim, i presvlačim, i presvlačim. Bilo je tako očito da je to povezano s mojom seksualnošću i time koliko će uspjeti napraviti da izgledam provokativno u filmu. To je postala norma, ispričala je u nedavnom intervjuu za Harper’s Bazaar.

Priznala je i da ju od početka njezine karijere živciraju muškarci koji odlučuju o tome što će ona obuči.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlize Theron (@charlizeafrica)

-Nemati apsolutno nikakvu kontrolu nad onim što nosiš velika je stvar, koja me živcirala godinama. Imati nekog tipa koji te natjera da isprobavaš odjeću pred njima svima, takve stvari su stvarno omalovažavajuće, rekla je Theron.

Naposljetku je Theron osnovala vlastitu producentsku kompaniju.

-U meni postoji ta prirodna borba kojom želim stvoriti okruženje u kojemu će stvari biti onakve kakve sam željela da budu prije 30 godina, kad sam se počela baviti ovim poslom, objasnila je.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još