Tonči Huljić o unuci Albi: Sve je više razmažena, slatka i zahtjevna

Piše: Azra

Foto: Instagram, Pixsell

Tonči Huljić gostovao je u jednoj emisiji, a tim povodom otvorio je dušu po pitanju njegovog odnosa s unučicom Albom, a koju je nedavno rodila njegova kćerka Hana.

Vidno raspoloženi i opušteni Huljić iskreno je progovorio o svom djetinjstvu, obrazovanju i muzičkom putu koji ga je doveo do statusa hrvatskog muzičkog hitmejkera, no najzanimljiviji dio intervjua bio je onaj u kojem se dotaknuo unučice Albe.

Tako je rekao da kao novopečeni djed pokušava svaki slobodan trenutak provesti s malenom djevojčicom.

-Kao djed gledam da imam dovoljno vremena da svaki slobodan trenutak idem tamo gledati kako je sve više razmažena i slatka i zahtjevna, a nema još ni koji mjesec, rekao je Tonči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsjetimo, njegova kćerka Hana prije dva mjeseca je rodila svoje prvo dijete, a koje je dobila u braku s Petrom Grašom.

Osim toga kako obožava provoditi vrijeme s unučicom, Tonči je otkrio i kako je odlučio više ne nastupati uživo na koncertima. Odsad će izdavati samo studijske albume i nove pjesme, no koncerata će se na neko vrijeme odreći.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti