Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku

Piše: Azra

Hana Huljić zablistala je u prvom javnom izlasku nakon dugo vremena, a pojavila se na svečanoj dodjeli europskih nagrada za filmsku muziku Camille Awards koja je održana u Splitu.

Photo: Pixsell

31-godišnjoj Hani društvo su pravili majka Vjekoslava, otac Tonči i brat Ivan Huljić, dok njezinog supruga Petra Graše nije bilo vidiku. Lijepa Splićanka je za posebnu prigodu odabrala narančastu haljinu koja joj je pristajala kao salivena, a s lica nije skidala osmijeh.

Photo: Pixsell

Otkako je u julu postala majka djevojčice Albe koju je dobila s Petrom, Hana se rijetko pojavljuje u javnosti pa je ovaj njezin izlazak sve zaintrigirao.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. februara ove godine u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti