Sedmični horoskop: Vage čeka nova ljubav, Djevice bježe od monotonije

Piše: Azra

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Vaša veza je stabilna, pa je ovo pravo vrijeme i za romantično “gugutanje” s partnerom. Ako ste slobodni, vaš ljubavni život isprepliće se s poslovnim.

Posao: Šarmom i optimizmom osvajate kolege, bez teškoća ostvarujete svoj cilj. Najviše sreće imate u projektima koji zahtijevaju spretnost i smisao za estetiku.

Zdravlje: Dobijate i dodatnu energiju.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Skloni ste zaljubljivanju. Strast vas navodi na nerazumne odluke. Sumnjate u partnerovu vjernost, ali i sami ste skloni flertu. Smirenje dolazi krajem sedmice.

Posao: Sve se odvija uz mnogo taktiziranja. Samozatajni ste, nepovjerljivi, a poslovne planove pomno skrivate. Dopuštate da vam se približe samo pravi, provjereni prijatelji.

Zdravlje: Odlična forma i izgled.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Nova ljubav se smiješi. Zasnovana je na tjelesnoj privlačnosti, ali  možda je to ono pravo. Ako već imate stabilnu vezu, osjećate sklad i razumijevanje s voljenom osobom.

Posao: U radnom okruženju dominira topla atmosfera. Originalni ste, kreativni i maštoviti. Spretno izlazite iz svake zamke. Imate mogućnost za veću ili vanrednu zaradu.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Ljubavni život je veoma skladan, a veza prolazi kroz novostečenu strast. Ako ste sami, šarm i moć zavođenja dolaze do izražaja. Nova osoba ulazi u vaš život.

Posao: Što više se aktivirajte, iskoristite sve mogućnosti. Imate priliku za napredovanje i stabiliziranje finansijske situacije, pogotovo ako razmišljate o promjeni posla.

Zdravlje: Sve je dobro, blistate.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Vaš emotivni život je uzbudljiv, protkan iznenađenjima. Koristite svaku priliku za druženje s voljenom osobom. Ako ste slobodni, snažno ćete se zaljubiti.

Posao: Novi planovi vraćaju vam volju za rad, naglašavaju optimizam. I finansijska prognoza više je nego povoljna. Vaš trud i zalaganje primjereno su nagrađeni.

Zdravlje: Opustite se, okrenite se sebi.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Imate neodoljivu potrebu da nešto promijenite u vezi. Bježite od monotonije. Ako ste slobodni, jedna osoba unosi neizvjesnost, ali i slatko treperenje u vaš život.

Posao: Puni ste entuzijazma, motivirani za nove aktivnosti, ali sve vam se čini lakše nego što jeste. Uz dodatni trud, vaša poslovna priča imat će  pozitivan saldo.

Zdravlje: Izađite u prirodu, šetajte.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Posebno je naglašeno ljubavno područje. Vaša veza sija novim sjajem, a odnos s partnerom dobija na zrelosti. Ako ste sami, moguća je nova, strastvena ljubav.

Posao: Zadovoljni ste kako se odvija vaš plan. Ovo je period uspona u svim segmentima. Ako pripremate nešto posebno, s lakoćom i bez nervoze prolazite prepreke.

Zdravlje: Imate veliku unutarnju snagu.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Nude vam se neslućene mogućnosti. Romantika i emocije vam zaokupljaju misli više od bilo čega drugog. Ako ste sami, na pragu ste nove ljubavne price.

Posao: Možete očekivati priznanje za svoj rad, ali i splet povoljnih okolnosti, što će vam sve olakšati. Sve vrvi od originalnih, svježih ideja i neslućenih mogućnosti.

Zdravlje: Energija dobija na intenzitetu.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Vama u ljubavi, naprosto, cvjetaju ruže. Imate priliku za lijepu vezu, punu strasti i romantike. Ako ste dugo s partnerom, imate mnogo novih planova i nadanja.

Posao: Očekuje vas ostvarenje plana. Jedna odluka ili ideja, pokazat će se višestruko isplativom. Ipak, dobro razmislite jeste li u prilici ispoštovati sve što ste prihvatili.

Zdravlje: Možete biti potpuno zadovoljni.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Osjećate radost življenja i neslućeni entuzijazam. Osoba koju volite, i koja voli vas, s olakšanjem će shvatiti da se iza vaše suzdržanosti krije mnogo emocija.

Posao: Vaše aktivnosti odvijaju se, uglavnom, utvrđenim redoslijedom. S lakoćom obavljate i najteže obaveze. Koristite svaku priliku da kolege zadivite originalnim idejama.

Zdravlje: Obogatite jelovnik svježim voćem.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Imate potrebu za slobodom, što je potaknuto nemirom. Iz toga ćete isplivati kada se snažno zaljubite u osobu koju već poznajete. Moguće je, ponovo, u sadašnjeg partnera.

Posao: Sedmica je povoljna za dogovore i ugovore. Odlikuje vas osjećaj za ispravan pristup problemima, pa možete slobodno plasirati svoje ideje. Zadovoljni ste i finansijama.

Zdravlje: Koriste vam šetnje i lagana hrana.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Želite nesmetano uživati u ljubavi. Veza dobija novi kvalitet, a voljena osoba vas gleda zaljubljenim očima. Ako ste slobodni, snovi postaju stvarnost.

Posao: Slijedi ugodno iznenađenje u vidu novog posla, koji donosi i značajan priliv novca. Inteligentno i majstorski koristite sve svoje, ne baš male, potencijale i talente.

Zdravlje: Opušteni ste, sretni i zadovoljni.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti