Umrla je prije mjesec i po, a njen sin i bivši dečko već javno ratuju oko nasljedstva

Piše: Azra

Američka glumica Anne Heche preminula je početkom augusta ove godine od posljedica teške automobilske nesreće. Iza sebe je ostavila dva sina, od kojih stariji Homer Laffoon, koje je dobila s bivšim suprugom Colemanom Laffoonom, želi preuzeti kontrolu nad imanjem svoje majke.

No, u toj namjeri sputava ga glumičin bivši partner James Tupper koji se navodno miješao u Homerove pokušaje komunikacije s njegovim 13-godišnjim polubratom Atlasom Hecheom Tupperom nakon majčine smrti.

Osim toga, Homer tvrdi da je dokument iz 2011. koji je Tupper predočio sudu kao “oporuku” kojom želi preuzeti glumičino imanje, nevažeća jer nije potpisana rukopisom pokojne glumice.

Kako bi imanje pripalo samo njemu, Homer je ranije podnio zahtjev za kontrolom imovine kojemu je sada dodao čak devet stranica.

– Gospodin Tupper opetovano naziva e-poruku priloženu prigovoru ‘oporukom‘. Međutim, zakonski gledano, e-pošta se ne kvalificira niti kao holografska oporuka niti kao službena oporuka, stoji u dokumentu kojeg je na uvid dobio People.

Pročitajte još