Amal Clooney zablistala u najglamuroznijem izdanju do sada

Piše: S.P.

George i Amal Clooney izgledali su poput para iz zlatnog doba Hollywoda kada su ovog četvrtka stigli na prvo izdanje dodjele nagrada Justice Albie Awards u organizaciji glumčevog humanitarnog udruženja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom)

Glamurozna dodjela, koju nisu propustile brojne zvijezde, održala se u prostorima Javne knjižnice u New Yorku, a u pratnji supruga Amal Clooney blistala je u haljini inspiriranoj modom 20- ih godina prošlog stoljeća.

Kako se doznaje kreacija je djelo modne kuće Versace na čelu s Donatellom, a nju je stvorila samo za Amal. Zlatna haljina na poznatoj advokatici replika je lila modela brenda iz jesenske couture kolekcije za 2018. godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera)

Nizovi svjetlucajućih, dugih resica na haljini korzetne podstave Amal su učinili glavnom zvijezdom na crvenom tepihu, a njen retro dojam dodatno je istaknula valovitom bob frizurom i prigodnim make-upom u znaku crvenog ruža.

Nagrade Albie Clooneyjeve humanitarnog udruženja namijenjene su odavanju počasti ‘novinarima, borcima za ljudska prava i drugim braniteljima globalne pravde koji su ‘izloženi velikom riziku zbog onoga što rade’. Događaj je dobio ime po Albieju Sachsu, južnoafričkom advokatu i sucu pritvorenom zbog svoje borbe protiv apartheida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti