Ovo je bilo brzo: Nikolina Pišek bogatija za skoro 2 miliona eura

Piše: Azra

Vila Nikoline Pišek u zagrebačkim Šestinama, prodata je za samo dva dana od objave oglasa i to za skoro 2 miliona eura. Zasad se ne zna ko je novi vlasnik nedovršene vile jer je oglas označen kao prodat.

Riječ je o kući od 420 kvadrata čija je gradnja započela 2012. godine, a uz sve to treba dodati i okućnicu od 1.460 kvadrata. Prema sadržaju oglasa, gradnja kuće bi trebala biti okončana u januaru 2023. godine. Agencija koja je prodavala vilu istakla je kako je riječ o zdanju od pet spavaćih soba i bazenom.

Podsjećamo kako je Nikolina Pišek s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem planirala živjeti u Zagrebu. Prošle godine su kupili kuću te su odmah započeli s renoviranjem. Navodno je bračni par Ristović podigao dva kredita zbog troškova gradnje kuće, svojevremeno se pisalo u srbijanskim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Na ovakvu investiciju su se odlučili nakon što se Nikolina zajedno sa svojom kćerkom gotovo ugušila jer je svojevremeno došlo do trovanja ugljikovim monoksidom u stanu u Zagrebu. Nakon tog nesretnog slučaja, porodica je nastavila živjeti u hotelu, a dok im se renovirala vila, živjeli su u iznajmljenom stanu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti