Brak im je gotov, a njeno lice sve govori: Prekršio je obećanje nakon 2 mjeseca

Piše: Azra

Brak Gisele Bundchen (42) i Toma Bradyja (45) i dalje je na ‘klimavim nogama’, a supružnici se pojavljuju odvojeno u javnosti.

Manekenka je snimljena ovog vikenda u Miamiju u ležernom izdanju. Nosila je bijelu majicu kratkih rukava i lanene hlače koje je uskladila s japankama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen history (@giselehistoryonline)

Imala je raspuštenu kosu, a nije izgledala kao da je dobro raspoložena. Ipak, za razliku od ranijih izlazaka nije odavala dojam kao da je plakala.

Za to vrijeme se priča koliko je loše stanje njezinog braka s Tomom. Naime, već više od mjesec dana žive odvojeno i čak ni za vrijeme najavljenog uragana nisu bili skupa. Gisele, koja s igračem američkog fudbala ima kćer Vivian (9) i sina Benjamina (12), boravi s djecom u kući u Miamiju koju je sa suprugom iznajmljivala 2020. tokom pandemije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Američki mediji pišu da je Brady sebi također iznajmio nekretninu, ali ne zna se gdje tačno. Za to vrijeme se njihova vila u Los Angelesu renovira.

-Reći ću da je zastrašujuća stvar kada vam stvarno dođe na kućni prag, rekao je sportaš prije uragana u podcastu ‘Let’s Go!’.

Inače, Gisele nije bila na prvoj utakmici koju je Tom s momčadi Tampa Bay Buccaneers prvoj utakmici igrao kod kuće protiv Green Bay Packers. međutim ondje su bila njihova djeca i Bradyjev sin iz prošle veze, Jack (15).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Nije se pojavila ni na utakmici ove nedjelje koju je Tomova momčad igrala protiv Kansas City Chiefs.

Viktorijine anđelice ipak nije bilo na vidiku. Navodno je Bradyjeva majka dovela svoju unučad na utakmicu, a manekenka nije htjela ni čuti da bi suprugu javno iskazala podršku za nešto čemu se ionako žestoko protivi.

Izvori bliski paru tvrde da trenutno žive odvojenim životima. Gisele Tomu strašno zamjera što se on ne brine dovoljno za njihovu djecu i nije dovoljno angažiran otac, dok on pak smatra kako ima još dosta za ponuditi američkom fudbalu te zbog toga ne odustaje od karijere.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti