Zategnuti odnosi: Brooklynova razmažena supruga pokazala nepoštovanje prema Victoriji

Piše: Azra

Otkad su se vjenčali početkom aprila, u životu Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama ne nedostaje drame.

Supružnici su mjesecima u lošim odnosima s Brooklynovim roditeljima Victorijom i Davidom Beckhamom. Ipak, mladi supružnici su došli podržati dizajnericu na Sedmici mode u Parizu ili su to odradili kao predstavu za javnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Naime, Brooklyn je snimljen kako s osmijehom na licu priča sa svojom majkom, ali Nicola ih je ignorirala i u jednom trenutku čak okrenula leđa. Za to vrijeme su majka i sin razgovarali kao da se ništa ne događa.

@moryna.pakpahan #nicole#victoriabeckam ♬ Lenggang Puspita – Afgan

Inače, Nicola se nedavno na svađu osvrnula u intervjuu za američko izdanje magazina Grazia i objasnila da je tenzije s Victorijom uzrokovao debakl s njezinom vjenčanicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Planirala sam nositi vjenčanicu koju bi mi izradila Victoria. Bila sam iskreno uzbuđena što ću moći nositi kreaciju koju je napravila moja buduća svekrva. Počele smo dogovarati dizajn haljine i onda je prošlo nekoliko dana i niko mi ništa nije javljao. Potom je Victoria nazvala moju majku i rekla da njezin atelje ne može izraditi haljin, izjavila je Nicola.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti