Blanka Vlašić ponosno pokazala trudnički stomak tek nekoliko sedmica pred porođaj

Piše: Azra

Jedna najboljih bivših atletičarki Blanka Vlašić (38) u sretnom je iščekivanju prvog djeteta kojeg će dobiti u braku s nizozemskim novinarom Rubenom Van Guchtom.

Otkako je trudna, Blanka nerijetko izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama o svom trudničkom životu, a u jedom od posljednjih Insta Storyja koje je objavila Blanka je otkrila i poveći trudnički stomak.  Pozirala je u kabini za presvlačenje jedne trgovine, a na sebi je imala tajice i širu majicu koja je padala preko trbuha.

Sretni par odbrojava dane do rođenja sina, a svoju vezu skrivali su sve do vjenčanja koje se održalo krajem maja, kada su na društvenim mrežama i otkrili da iščekuju prinovu.

Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u oktobru 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

Izvor: vecernji.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti