Aleksandra Prijović opet zaprošena na nastupu: Ne znam šta je sa ovim muškarcima

Piše: Azra

Aleksandra Prijović uživa u braku sa Filipom Živojinovićem. Nedavno je objavila novi album “Zvuk tišine” i oborila mnoge rekorde, a redovno nastupa i atmosferu dovodi do usijanja.

Pošto važi za jednu od ljepših pjevačica u regionu, često je na meti udvarača, a nekima ne smeta ni to što je već u braku.

Tako je na jednom od nedavnih nastupa zaprošena, a snimak tog “čina” objavila je na TikToku.

@aleksandraprijoviic ,, Ja ne znam šta je sa vama muškarcima u poslednje vreme me stalno neko prosi” 🤣🤣🤣💍👸🏽👸🏽👸🏽❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 #aleksandraprijovic #aleksandrazivojinovic #zvuktisine #sabotiram #javnomesto #jasamodlicno #marš #veridbananastupu #viral #fyp #fypシ ♬ original sound – Aleksandra Prijovic

– Ja ne znam šta je sa vama muškarcima – u posljednje vrijeme me stalno neko prosi, napisala je Prijović, a umjesto odgovora mladiću koji je izvadio prsten pokazala je da na ruci već ima jedan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti