Zbog jedne Jennifer je uspio, druga mu to ne brani: Ben Affleck se vratio navici koju njegova bivša nije podnosila

Piše: Azra

Dok njegova supruga Jennifer Lopez vodi zdrav život, Ben Affleck oko svega je puno opušteniji i jedne se navike ne želi riješiti.

Naime, glumac je snimljen ovog ponedjeljka u Los Angelesu dok je odrađivao neke obveze. Dok je hodao, iz usta mu je skoro cijelo vrijeme virila cigareta i u ruci je držao limenku soka.
Inače, zanimljivo je da pjevačici ne smeta Benova ovisnost o cigaretama, iako ona vodi veliku brigu o zdravlju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DMARGE (@dmarge)

Redovno vježba četiri do pet puta sedmično, zdravo se hrani, ne pije kafu ni alkohol.

-Ne pijem, ne pušim niti uzimam nešto što ima kofein. To uništava kožu s godinama, rekla je jednom Jennifer.
Dok je bio u braku s Jennifer Garner i dobio djecu, Affleck je prestao pušiti zahvaljujući hipnozi. U emisiji Oprah Winfrey se 2008. hvalio da je prevladao ružnu naviku. Objasnio je da kod hipnotičara sjedneš u stolicu i on pije vodu i priča ti da je nikotin zlo.

-Odjednom pomisliš: Glupo je što sam to radio sve ove godine. Moja posljednja cigareta bila je 10. novembra 2005. Osjećam veliku razliku u svom zdravlju sada kada ne pušim. Osjećam se kao da sam u boljoj formi nego prije pet godina, istaknuo je Ben.
Navodno ga je na to potaknula njegova tadašnja supruga Jennifer Garner kojoj je smetala njegova navika zbog djece i to što je stalno smrdio po cigaretama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ben Affleck Official Fans (@benaffleck_official_fans)

S vremenom se vratio staroj navici što nije neobično za bivše ovisnike. Naime, on se kroz godine borio s ovisnošću o alkoholu i bio je više puta na odvikavanjima.
-Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo piti… jer sam se osjećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspio, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želio ostati u braku. Pokušavali smo uvijek iznova, uglavnom zbog djece. Mislio sam – ne mogu sve ovo ostaviti zbog djece, ali nisam sretan, šta da radim? I onda bih popio cijelu bocu viskija i zaspao na kauču, okrivio je Ben bivšu suprugu prošle godine i poslije tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Afflecka često paparazzi fotografišu s cigaretom u ruci, a Lopez ga ne pokušava promijeniti. Glumac je tu naviku imao i kada su bili u vezi od 2002. do 2004.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ipak, počeo je vježbati zahvaljujući svojoj supruzi Jennifer, koja ima utrenirano tijelo zbog napornih treninga, pa se može vidjeti kako ima pozitivan utjecaj na neke njegove odluke. Podsjetimo, Lopez i Affleck su se vjenčali 17. jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, a raskošno svadbeno slavlje su imali 20. augusta u Georgiji.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti