Nakon razvoda sa Duškom, Jelena Karleuša dijeli objave poznatog repera

Piše: Azra

Atraktivna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša redovno privlači pažnju svojim izgledom, privatnim životom i objavama na drzštvenim mrežama. Ove je godine buknula vijest o tome kako se Jelena i američki reper Kanye West prate na društvenoj mreži Instagram, nakon čega je veoma brzo Jelena objavila golišavu fotografiju posvećenu reperu.

Pjevačicu je nedavno pratila drama oko razvoda sa Duškom Tošićem sa kojim ima dvije kćerke, Niku i Atinu.

Ovog puta, Jelena je podijelila objavu koju je Kanye postavio na Instagram story i na taj način mu pružila podršku.

-Svi znaju da su ‘životi crnaca važni’ bila prevara. Sada je gotovo. Molim, objavio je Kanye na svom profilu, nakon kontroverznog pojavljivanja u majici sa natpisom ‘Životi bijelaca su bitni’.

Kanye West poznat je po nesvakidašnjim izjavama i pojavljivanjima u javnosti, zbog čega se često znao naći na meti osuđivanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kanye West (@kanyethegoatwest)

Jelena Karleuša je jednom prilikom dala izjavu vezano za njen odnos sa reperom.

– Mislim da me je Kanye greškom zapratio ili slučajno. Šalu na stranu, ako primijetite profil svjetskih zvijezda koje me prate, to su uglavnom Amerikanci (afroamerikanci). Iz nekog razloga, njima odgovara moja estetika. Pretpostavljam da je u pitanju modni razlog – izjavila je Karleuša početkom godine.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti