Tajna uspješne veze je u strogim pravilima? Evo kojih se drže Kourtney i Travis

Piše: E.M.

Kourtney Kardashian i Travis Barker možda su svoju romantičnu vezu započeli tek 2021.,  ubrzo se zaručili i vjenčali, ali oni su već glavni #relationshipgoals. Mnogi komentarišu kako zaista dobro funkionišu i kako će potrajati, a u prilog tome govore pravila kojih se njih dvoje pridržavaju u vezi.

1.Moraju pokazivati maksimalnu ljubav prema njihovoj djeci

I Kardashian i Barker stupili su u vezu imajući djecu iz prošlih veza. S bivšim dečkom Scottom Disickom, Kardashian ima troje djece: 12-godišnjeg Masona, 10-godišnju Penelope i 7-godišnjeg Reigna. Barker s bivšom suprugom Shannom Moakler ima dvoje djece, 18-godišnjeg Landona i 16-godišnju Alabamu. Oboje se slažu da je važno biti suroditelj zbog dobrobiti svoje djece.

2. Ne govore loše stvari o bivšima

Uz tako veliku, miješanu obitelj, njih dvoje su postavili jedno važno pravilo kako bi olakšali poteškoće zajedničkog roditeljstva s bivšima – ne govore loše o svojim prijašnjim partnerima.  Zapravo, oni ih uopće ne spominju.

 3. Vode strogi veganski stil života

Dok je Barker strožiji vegan od njih dvoje, Kardashian je otkrila kako ju je njegov stil života potaknuo na njenom putu zdravlja i dobrobiti.

4.Travis mora poštovati Kourtneyine roditelje, čak i njenog preminulog oca

Čini se da Barker ima blisku vezu s Kris Jenner, ali ona nije bila jedini roditelj od kojeg je tražio odobrenje. Prije nego što su se njih dvoje vjenčali, otkriveno je da je Barker zamolio i Jenner i njenog pokojnog supruga Roberta Kardashiana kojem je otišao na grob i tražio dopuštenje da oženi njegovu kćerku.

5. Ne doživljavaju ozbiljno tračeve o sebi na društvenim mrežama

Kada ste u središtu pažnje koliko god njih dvoje jesu, ponekad može biti uznemirujuće stalno objavljivati ​​i pričati o vama. Mediji su se raspleli s ludim pričama i čak su ih počeli zvati ‘Kravis’. Međutim, Kardashian je u intervjuu za E! News rekla da se njih dvoje tome često zajedno smiiju.

-Volim ime Kravis. Ponekad jedno drugo zovemo Kravis, rekla je.

6. Cijeli dan su zajedno

I iza kulisa i u javnosti, čini se da se par jednostavno ne može zasititi jedno drugog.  Njih dvoje su toliko povezani da je Kardashian čak pratila Barkera na njegovoj turneji Blink-182 prošlog augusta.

7.Ne stide se maženja  u javnosti

Mislim da je svima jasno kako je ‘Kravis’ odlično drži ovog pravila. Ne samo na Instagramu, koji je prepun takvih njihovih fotki, nego i u javnosti, ali i pred njihovom djecom. Ne kriju svoju ljubav jedno prema drugome.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti