Prije dva mjeseca osvojio je srce Jelene Karleuše: Spasila mu je život

Piše: Azra

Pop zvijezda Jelena Karleuša u posljednje vrijeme meta je svih medija nakon što je objavila da se razvodi od svog supruga Duška Tošića. Pjevačica je poznata po brojnim skandalima i kreativnim modnim kombinacijama.

Ovog puta, Jelena je raznježila svoje pratitelje dirljivom fotografijom i pokazala da ima veliko srce.

Jelena je prije dva mjeseca udomila psa sa deponije, te mu je na taj način spasila život. Transformacija koju je pas doživio je drastična.

-Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi iz Ventura Udomljavanje Ljubimaca su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, liječili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku. Usvajajte životinje, volite životinje! Pomozite životinjama! Ps (A oni koji su ga izbaciji na ulicu i tjerali sa kapije kada se vratio… neka gledaju… kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje), izjavila je Jelena.

Nedavno je na svom Instagram storyu objavila fotografiju psa, te su mnogi ostali oduševljeni transformacijom.

-Prije par mjeseci usvojila sam Tedija. Bio je odbačen od svojih vlasnika i nađen u teškom stanju na jednom đubrištu. Danas Tedi izgleda ovako i živi bolje od onih koji su ga odbacili i tjerali sa vrata. Život ima najnevjerovatnije puteve zar ne?, napisala je Jelena u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti