Christian Bale iskreno: Mi ostali dobijemo samo uloge koje DiCaprio odbije

Piše: Azra

Christian Bale tvrdi da njegov kolega Leonardo DiCaprio dobije prvu ponudu svake glavne muške uloge u Hollywoodu. U velikom intervjuu za GQ Bale se otvorio o tome kako stvari funkcioniraju u svijetu filma, a svojom je iskrenošću iznenadio. Ovaj 48-godišnji glumac ostvario je impresivnu karijeru zahvaljujući impresivnim ulogama koje je pažljivo birao. Sada je otkrio da je na njih „najzaslužniji“ Leo – jer ih je odbio!

– Do današnjeg dana, svaku ulogu koju neko dobije, to se dogodilo samo zato što ju je on prvo odbio, kaže Bale.

Glumac je dodao da svi glumci u sličnoj dobi kao 47-godišnja zvijezda “Titanika” upravo njemu duguju svoje karijere.

-Pretpostavljam da gotovo svi slične dobi kao njegova u Hollywoodu, duguju karijere tome što je on odbio projekte u kojima su onda oni sudjelovali, tvrdi Bale.

– Nema veze što ti iko kaže. Nema veze koliko ste dobri s rediteljima. Svi ti ljudi s kojima sam radio više puta, svi su oni tu ulogu ponudili prvo njemu, kazao je glumac iz Engleske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Bale (@christianbale_)

Na ovu temu su došli nakon što je novinar Zach Baron spomenuo kako su i Christian i Leo karijere započeli još kao djeca – a 10 mjeseci mlađi DiCaprio bio je prvi izbor za ulogu u kultnom filmu “Američki psiho” iz 2000.

Iako je na kraju Bale odglumio Patricka Batemana – investicijskog bankara u New Yorku, koji se navečer pretvara u serijskog ubicu.

Zatim je Bale istaknuo da se ne radi samo o njemu, nego da se svaka holivudska glavna uloga za muškarce prvo ponudi DiCapriju.

Na pitanje shvaća li takvu situaciju lično, Bale je dao vrlo staložen odgovor.

-Ne. Znate li koliko sam zahvalan da uopće išta dobijem? Mislim, ne mogu raditi ono što on radi. A ne bih htio ni takvu izloženost javnosti, kakvu on ima, kazao je Christian Bale i zatim pohvalio Lea, da on sve radi veličanstveno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti