Alex Rodriguez prvi put progovorio o prekidu s Jennifer Lopez: I dalje mi je stalo

Piše: Azra

Penzionisani sportaš Alex Rodriguez i Jennifer Lopez imali su javnu vezu te dramatičan prekid. Tokom emisije Who’s Talking to Chris Wallace na HBO Maxu Rodrigueza su uglavnom ispitivali o njegovoj bejzbol karijeri u New York Yankeesima i o tome što sada radi. Ipak, razgovor je na kraju skrenuo na Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Chris Wallace je pitao Rodrigueza kako se osjeća zbog toga što je Jennifer tako brzo počela vezu s Affleckom. Bivši igrač bejzbola dao je sve od sebe da ne ulazi preduboko u svoje osjećaje zbog prekida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

-Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio pitanjima. Bilo je to lijepo iskustvo, no nije potrajalo. Njezinoj djeci u svakom slučaju želim sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih, rekao je Rodriguez.

Podsjetimo, Jennifer i Alex zaručili su se 2019., a u aprilu prošle godine potvrdili su da su njihove zaruke gotove i da su “bolji kao prijatelji”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

-Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje to ostati. Nastavit ćemo sarađivati ​​i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj djeci, rekli su u showu Today.

Jennifer se ubrzo nakon toga vratila svojoj staroj ljubavi Benu Afflecku. Par se vjenčao u Las Vegasu u julu ove godine, a nakon toga i na glamuroznoj svadbi mjesec dana kasnije.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još