George Clooney i Julia Roberts konačno odgovorili na famozno pitanje: Zašto nikada nisu postali par?

Piše: Azra

Foto: Instagram @juliarobertsnew @sayidatynet

George Clooney i Julia Roberts podijelili su nove detalje o svom prijateljstvu, uključujući i zašto nikada nisu izlazili.

Legende Hollywooda pojavile su se u intervjuu za Access Hollywood povodom prikazivanja njihovog filma”Ticket to Paradise”. Tokom njihovog razgovora, voditeljica Kit Hoover zasula je goste brzim pitanjima o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts New (@juliarobertsnew)

Na pitanje o međusobnim prvim utiscima, 61-godišnji Clooney je rekao da ga je Julia Roberts “nasmijala”, a Roberts je njega nazvala “nježnim”. Zvijezde su zatim upitane o kvaliteti kojoj se najviše dive jedno kod drugog. Clooney je pohvalio “ljubaznost” svoje kolegice, a Roberts je rekla da poštuje njegovu “čvrstoću duha”.

Hoover je zatim postavila pitanje koje se mnogi njihovi obožavatelji pitaju godinama: “Jeste li sami sebi ikada zabranili zajedničke izlaske i vezu?”

in

– Zabranili da ne izlazimo jedno s drugim? Mislim da to ne trebamo objašnjavati – brzo je odgovorila 54-godišnja Roberts.

Clooney je zatim dao objašnjenje zašto nikada nisu podigli stvari na “drugu razinu”.

– Julia je uvijek bila u vezi, ili sam ja bio u vezi. I odmah smo postali prijatelji. Dakle, nije bilo ničeg između nas – objasnio je.

Clooney i Roberts zajedno su glumili u više filmova. U posljednjoj saradnji glume razvedeni par koji sklapa “primirje” kako bi spriječio svoju kćerku da se uda za muškarca kojeg je tek upoznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by مجلة سيدتي (@sayidatynet)

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

Pročitajte još