Britney Spears opet šokira: Izvrijeđala oca pa obrisala profil na Instagramu

Piše: E.M.

Foto: Instagram @britneyspears_._

Britney Spears opet šokira javnost. Nakon golišave serije fotografija i videa, sada je kritizirala oca Jamieja i zamjerila mu što je govorio da je debela zbog čega se nikada nije osjećala lijepom. Također, navela je da su je roditelji tretirali kao psa, upotrijebivši psovke.

Nastavila je prozivati ​​dalje svog oca, napisavši: “Što te čini tako prokleto posebnim? Zašto su tvoje druge kćerke tako prokleto posebne da si mene odlučio tretirati lošije nego psa? – napisala je.

Požalila se i na majku koja ju je, navodno, udarila nakon što je kasno došla iz izlaska dok joj je ona čuvala djecu, piše Page Six.

– Moja majka je bila bijesna!  Ušla sam u kuću, ona me pogledala i udarila tako jako da to nikad neću zaboraviti! – napisala je.

Nakon toga, ponovo je deaktivala svog Instagram nalog.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti