Sličnost je nevjerovatna: Tina Turner dobila lutku sa svojim likom

Piše: E.M.

Instagram @blufm94.9 @tinaturner

 

Legende poput Tine Turner  prosto zaslužuju sva moguća obilježja, a posljednje koje je ugledalo svjetlost dana oduševit će mnoge. Naime, Tina je dobila barbiku sa svojim likom. U ovu lutku, uložen je opsežan rad kako bi se svi detalji usavršili, naročito njena prepoznatljiva frizura.

“Barbie Signature Music Series Lutka Tina Turner”  predstavlja malu verziju Tine iz njenog muzičkog spota “What’s Love Got to Do With It”, koji slavi svoju 40. godišnjicu. Ono što je skoro pa identično je i odjeća, crna kožna mini haljina, jeans jakna, prozirne crne tajice i štikle, zajedno s  crvenim ružem i  kosom iz 80-ih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dollicious Life (@dolliciouslife)

-Upotrijebili smo puno slika kako bismo vidjeli kosu iz svih uglova, rekao je dizajner Bill Greening prema pianju Page Six-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Ovaj sjajni uradak osvanuo je i na Instagram profilu muzičke legende.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti