Princ Harry imao aferu s manekenkom i umalo ostavio Meghan?

Piše: E.M.

Foto: Instagram @meghandharry @sarahannmacklin

Princ Harry i Meghan Markle danas imaju brak na kojem im mnogi zavide, a njihov odnos tvrd je poput kamena. Toliko da je čak uspjela i da ga, kako neki kažu, odvoji od porodice, ali na samom početku nije bilo tako. Harry je, kako su pisali britanski mediji, dugo “sjedio na dvije stolice”, i pitanje je šta bi se desilo da druga strana nije odustala.

Naime, kada je tek uplovio u vezu sa Meghan, procurile su informacije da je malo nakon toga “zaveo” drugu djevojku, manekenku Sarah Ann Macklin. Njih dvoje upoznali su se na jednoj privatnoj zabavi, a princa je odmah privukla svojom ljepotom i šarmom.

-Počeo je da je zatrpava porukama, baš kao što je to radio i sa Meghan, sve dok nije pristala da izađe na sastanak sa njim, što je potvrdila, a potom i opisala Angela Levin, kraljevski biograf u svojoj novoj knjizi.

Kako je napisala, princ se dugo snebivao da li da nastavi sa Sarah ili sa Meghan, a lijepa manekenka bila je ta koja je “presudila” njihovoj vezi iz samo jednog razloga.

– Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem – navodi se u knjizi, a ono zbog čega je Sarha ipak riješila da se povuče bio je prinčev problem sa alkoholom.

– Sara vodi uredan život, ne konzumira alkohol i to je onaj momenat gdje se njih dvoje uopšte ne razumiju. Sa druge strane, Harry nije tip koji se vezuje, pa se njihova veza završila i prije nego što je počela- rekao je svojevremeno prijatelj manekenke.

Inače, kada se saznalo za aferu pisalo se da je “Meghan dobila šta je zaslužila” s obzirom da se sumnjalo da je svog dečka sa kojim je bila u vezi dvije godine varala sa Harrijem.

Ipak, uprkos lošem startu, Marklova i princ nastavili su svoju vezu koju su krunisali brakom prije četiri godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Winsdor u Velikoj Britaniji. Sa druge strane, Sarah je nastavila da gradi svoju karijeru modela i nutricioniste, i postala veoma poznata na mrežama, iako se sklanjala od javnosti.

Izvor: wanted.mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti