Nakon cirkusa u javnosti oko razvoda Sylvester Stallone se ne odvaja od supruge

Piše: S.P.

Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin nedavno su objavili da se razvode nakon 25 godina braka,  no samo nekoliko sedmica kasnije objavili su kako su riješili nesuglasice te su svom braku dali drugu šansu.

Sad se silno trude pokazati da je među njima sve kako treba pa su na modnu reviju Ralpha Laurena došli u društvu svoje dvije kćerke.

Stalloneova 22 godine mlađa supruga u augustu je podnijela zahtjev za razvod, nedugo nakon što je glumac prekrio tetovažu posvećenu njoj i to portretom svog psa iz ‘Rockyja’. Sljedećeg mjeseca, Stallone je pokrio drugu tetovažu očiju svoje supruge, dolijevajući ulje na vatru. No do kraja septembra, par se na iznenađenje svih pomirio, a Stalloneov glasnogovornik za medije je rekao: ‘Oboje su iznimno sretni.’

Stallone i Flavin imaju četiri kćeri, a 76-godišnji glumac također ima dva sina – Sagea i Seargeoha – s bivšom suprugom Sashom Czack.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @artistanotocias

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti