Turčin za kojim uzdišu žene širom svijeta: Turbulentan ljubavni život

Piše: Azra

Glumac Burak Ozdživit (37) zaludio je žene širom svijeta kao Bali-beg u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“.

A njega je osvojila koleginica Fahrije Evdžen (36). Međutim, dok je zgodni Burak bivao sve uspješniji u glumi, tako su se problemi u ljubavi nizali. Prvo je sve djelovalo idilično, kada su 2017. svijet obišle slike sa svadbe lijepog para.

INSTAGRAM: @burakozcivit

Međutim, ispostavilo se da se njih dvoje često svađaju, a odnos im je posebno zaškripao tokom pandemije korone. Pisalo se da su glumica i sin bolovali od kovida i sve vrijeme bili kod kuće i da se tada Fahrije non-stop svađala sa Burakom. Šuškalo se da je ona u jednom trenutku čak i podigla glas na svoju svekrvu.

Tada je reagovao Burak. Branio je majku i stao na njenu stranu. Zbog toga je Fahrije navodno odlučila da napusti njihovu luksuznu vilu. Također, prije par godina glumica je zapala u depresiju posle smrti oca, koji se dugo borio sa kancerom želuca.

Bali-beg je želio da pomogne supruzi i preuzeo je brigu o sinu, ali ona nije poslušala njegov prijedlog o posjeti psihologu. Uz to, ispostavilo se da je najveći problem ovog para vaspitanje njihovog sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Pričalo se da njih dvoje nemaju isti pogled na odgoj djeteta, zbog čega su vrlo često u sukobu.

Upućeni tvrde da je Burak često na ivici strpljenja i da, iako voli svoju suprugu, često mu ponestane snage da se bori sa njenim naletima lošeg raspoloženja.

Da sve bude zanimljivije, šuškalo se i da je Burak homoseksualac i da prikriva istinu jer bi mu ta vijest uništila karijeru, a neki turski mediji su objavili da ga je bivša djevojka zatekla u krevetu s muškarcem.

Izvor: ba.n1info.com

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti