Izabranica Damira Džumhura, Barbara, na početku karijere je izgledala potpuno drugačije

Piše: Azra

Nekadašnja Big Brother zvijezda Barbara Šegetin, inače Riječanka, u posljednjih godinu dana izokrenula je svoj život – postala je majka malenog Luke, a zaručio ju je i bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur.

Foto: INSTAGRAM/rtl.hr

Par je preselio u Beograd, kupili su luksuzan stan u novom naselju, a Barbara je trenutačno u procesu otvaranja vlastitog frizerskog salona. Puno planova, a i nevolja, budući da su tamošnji mediji propitkivali njenu vezu s teniserom, čak su i pisali da su prekinuli.

No, Barbara je to oštro odbacila govoreći kako zajedničke fotografije ne objavljuju, a na Instagramu se nikada ni nisu pratili. Od ljubavnog kraha ništa. Proslavila se u Big Brotheru, gdje je ušla sa sestrom Tinom, a Riječanke su vrlo brzo postale miljenice publike.

– Volim izlaziti van i trenutno ne radi ništa, a druži se sa Sorajom. Voli narodnu muziku i cajke i za nju je najbitniji dobar provod uz društvo, muziku i dobro piće.

Ugradila je silikone u grudi (broj 4) i u usta. Kaže da su žene ljubomorne na nju i na njen izgled. Ima nekoliko pirsinga i nekoliko tetovaža. Na ruci joj je ispisan datum rođenja njenog psa, ovako je izgledala njena biografija prilikom izlaska. No, taj je život ostavila iza sebe i sada se posvetila sinu i poslovima…

U nastavku pogledajte kako je izgledala tokom učešća u Big Brotheru.

Izvor: rtl.hr

Izvor: rtl.hr

Izvor: rtl.hr

Izvor: rtl.hr

(S.P.)

Pročitajte još