Enrique Iglesias odrekao se očevog bogatstva: Mogao je naslijetiti milione

Piše: Azra

INSTAGRAM: @enriques4ever

Pjevač Enrique Iglesias odriče se nasljedstva očevog bogatstva, pišu španski mediji. Popularni pjevač je sin uspješnog pjevača Julija Iglesiasa, međutim, otac i sin u veoma lošim odnosima.

-Njihov odnos nikad nije bio najbolji, godinama se ne čuju, čak ni telefonom. Enrique osjeća da je svoju karijeru stvarao bez očeve pomoći, piše El Nacional.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ‼ FAN CLUB‼ (@enriques4ever)

Enrique je zbog toga odlučio odbaciti nasljedstvo na koje je imao pravo kao jedno od osmero Julijeve djece.

Ipak, procjenjuje se da Julio ima bogatstvo u vrijednosti od 800 miliona eura pa bi Enrique imao pravo na čak 100 miliona. Julio Iglesias svoje je bogatstvo dijelom stekao vrlo uspješnom pjevačkom karijerom, ali i ulaganjem u nekretnine u Dominikanskoj Republici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ‼ FAN CLUB‼ (@enriques4ever)

Vlasnik je vila u Miamiju i na Bahamima, ima i privatni avion vrijedan 45 miliona eura, marku votke, vinski podrum, restorane, kolekciju automobila, udjele u kozmetičkim kompanijama i još mnogo toga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ‼ FAN CLUB‼ (@enriques4ever)

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti