Sanja Marinković o razvodu: Bez strasti se ne može

Piše: Azra

Voditeljica Sanja Marinković i njen sada već bivši suprug Aleksandar Uhrin razveli su se, kako Sanja tvrdi, jer je došlo do “nedostatka topline”.

U jednom od razgovora za srbijanski magazin Story, kako prenose mediji, Sanja je istakla da joj je najvažnije da gospodin nema kompleks uobraženosti, neuspjeha– i onda je sve lako.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Ponekad je poželjnije da bude potpuno smiješan, nego potpuno dosadan, priča Marinković.

-Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cijenu, bez ljubavi, strasti i nježnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ušutka srce onom čuvenom rečenicom – ‘Nije pametno’, izjavila je Marinković, piše portal 24sedam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

-Mislim da je najvažnije da strast nije usmjerena u pogrešnom pravcu, pa vi sada razmislite, napisala je Sanja u opisu fotografije.

Izvor: m.cdm.me

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti