Pique zaljubljen do ušiju: Želi treće dijete koje Shakira nije htjela da mu rodi

Piše: Azra

Ljubavni odnos između Gerarda Pique i njegove djevojke Clare Chia Marti postaje sve jači. Paparazzo Georgi Martin, koji je uvijek dobro obaviješten o dešavanjima u showbiz svijetu, tvrdi da će Pique uskoro saopštiti svima veoma važnu odluku.

-To je nešto o čemu su Shakira i Pique mnogo razgovarali. To je nešto oko čega se njih dvoje nisu složili, podsjetio je paparazzo na Piqueov život sa Shakirom, a odmah je bilo jasno o čemu se radi, pošto je Pique godinama pričao kako želi treće dijete, dok pjevačica nije smatrala da je to dobra odluka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Prema saznanjima, Pique je porodicu već obavijestio o svojoj želji da bude otac treći put.

Rekao je svom najbližem okruženju da želi da ima još jedno dijete i to bi se moglo dogoditi 2023. On je zaljubljen u Claru. Kaže da želi stabilnost sa Clarom i da izgleda zaljubljenije i sretnije nego ikad, dodao je Martin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Podsjetimo, prije nekoliko sedmica svijet je doznao da se razilaze fudbaler Gerard Pique i pjevačica Shakira nakon 11 dugih godina tokom kojih su dobili dvojicu sinova. Nakon toga po medijima se nagađalo koji su pravi razlozi prekida, a najviše se spominjala Gerardova nevjera i afere s raznim seksi damama. Nakon izvjesnog perioda, istina je izašla na vidjelo, Piqueovo srce osvojila je 23-godišnja studentica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Clara Chia Marti (@clarachiamar.ti)

Izvor: m.cdm.me

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti