Razvodi se Razija Čolaković: Ostavio me muž zbog vaših komentara

Piše: Azra

INSTAGRAM: @muhabetovka_razo

Spisateljica Razija Čolaković važi za jednu od najpopularnijih u BiH, poznata po oštrom jeziku i dobrom smislu za humor prikupila je veliki broj pratitelja na svojoj Facebook stranici “Muhabet sa Razom”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Razija Čolaković (@muhabetovka_razo)

Raza je nedavno privukla pažnju videom na kojem pleše.

– Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila naučiti nove pokrete…, napisala je Razija u opisu svog videa.

Raza se jutros oglasila  Facebook postom, koji je mnoge zaintrigirao.

– Eto uspjeli ste dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo dogovorili sporazumni razvod. Sad slobodno okrenite janje na ražnju. Mislim da vam nisam više prijetnja. Svi problemi u državi su riješeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapjevajte i zaigrajte, napisala je Razija.

Njena objava izazvala je lavinu komentara.

Kontaktirali smo Raziju kako bi provjerili tačnost informacija, na osnovu čega na je rekla da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti