Tošetova najveća ljubav: Danas je u braku i ima sina, a nikad se nije slagala s jednom posebnom ženom

Piše: Azra

Nikada prežaljeni Toše Proeski svoj je ljubavni život uvijek držao podalje od očiju javnosti, ali se o njemu mnogo pisalo nakon njegove tragične smrti.

Prošlo je 15 godina od smrti neprežaljenog Toše Proeskog, a njegova smrt i dalje je neprežaljena, a život je izgubio kobnog 16. oktobra 2007. u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške na autocesti Zagreb-Lipovac. Balkanski anđeo, kako ga i danas mnogi nazivaju, otišao je sa samo 26 godina, na vrhuncu karijere kada su mu svi prognozirali svjetsku slavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tose Proeski❤ Fan Page (@tose_proeski_angel)

Vodio je život bez skandala, a njegova je ljubavna priča zauvijek ostala misterij. Njegova porodica do samog je kraja tvrdila da je pjevač imao samo jednu istinsku ljubav, bivšu rukometašicu Andrijanu Budimir s kojom je vezu započeo 2001. Iako su se brzo nakon toga razišli, godinama su se kasnije pomirili i počeli živjeti zajedno.

Iako je Andrijana bila shrvana pjevačevom smrću te je stalno govorila kako ne zna kako će život nastaviti dalje, nakon nesreće je naišla na brojne osude, a oduvijek je imala probleme s Tošetovom menadžericom Ljiljanom Petrović koja je tvrdila da njih dvoje čak ni nisu bili u vezi.

-Nikada nisam razumjela njeno posesivno ponašanje. Na promociji njegovog albuma uvjeravala ga je da sam dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Zatražila sam da mu proslijedi telefon, ali ona je odgovorila da nas dvoje ne možemo biti zajedno, ispričala je jednom prilikom Andrijana koja je u međuvremenu tužila Ljiljanu zbog njenih tvrdnji i dobila spor na sudu nakon što je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili dok je bio živ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli showbuzz.hr (@showbuzzhr)

-Nekada mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sada ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošetov grob, završim u bolnici, svojevremeno je izjavila Andrijana koju je Toše navodno planirao zaprositi.

-Svi su me uvjeravali da ne smijem odustati. Govorili su mi da život ide dalje i da se trebam nečim baviti, otkrila je tom prilikom bivša rukometašica koja je nakon velike tragedije prekinula karijeru i otvorila kozmetički salon.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrijana Budimir (@andrijana_budimir_official)

Andrijana je utjehu pronašla u zagrljaju skopskog ugostitelja Johana za kojeg se udala i s kojim ima sina Maksima.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti