Zgodni Serkan objavio fotke sa snimanja u Crnoj Gori

Piše: S.P.

Kerem Bursin, koji u popularnoj seriji ‘Miriše na ljubav’ utjelovljuje obožavanog Serkana, krajem prošlog mjeseca je nekoliko dana proveo u crnogorskoj Boki kotorskoj gdje je na jahti snimao modni editorijal. Keremova menadžerica Gunfer Gunaydin tada je u Instagram pričama objavila je nekoliko tajnovitih fotografija.

INSTAGRAM: @thebursin

S Keremom i Gunfer bio je i poznati internacionalni vizažistist Hakan Kultur i urednica magazina Harper’s Bazaar Türkiye, Gulen Yelmen. Sada, kada su fotografije objavljene u njenom časopisu, Kerem je i sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, podijelio galeriju fotografija nastalih na tom snimanju uz koju je napisao:

– Kakvo snimanje! Sjajan tim, super mjesto, odlično vrijeme! Nadamo se da ćete uživati u fotkama… jer mi definitivno jesmo (Također mi se jako sviđa kako me je Can Buyukkalkan odlučio snimiti u trenutku dok se presvlačim i to je objavljeno u časopisu!) Potpuno divlje i oslobađajuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti