Na holivudskom crvenom tepihu nemoguće je bilo ne primijetiti Ninu Seničar

Piše: Azra

Foto: Instagram @ninasenicar

Glumica i manekenka Nina Seničar već nekoliko godina živi i radi u Los Angelesu, a sad je u pratnji supruga, glumca iz novog „Top Guna“ Jaya Ellisa, pozirala na crvenom tepihu u Los Angelesu gdje se održala druga gala večer Akademijinog filmskog muzeja

Lijepa Nina nije moga proći nezapaženo u crvenoj toaleti bez naramenica u kojoj je u maniri holivudske dive pozirala fotografima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina Seničar i Jay Ellis u vezi su od 2015. godine, a da su zajedno potvrdili su tek 2017.

Glumac ju je zaprosio 2019. na Baliju, a vjenčanje su zbog pandemije koronavirusa dva puta odgađali. Kćerku Noru Grace dobili su u studenom dvije godine kasnije, a svoju su vezu napokon ozakonili ovog ljeta na raskošnom vjenčanju u Toskani.

Prije braka s holivudskim glumcem bila je u vezi sa slavnim italijanskim muzičarem Erosom Ramazzottijem 2006. godine, a upoznali su se dok je Nina živjela i studirala u Italiji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti