Britney Spears mislila da je otac pokušava ubiti: Želi da prođe kroz isto što i ona

Piše: Azra

INSTAGRAM: @britneyspears

Britney Spears u audiozapisu koji je podijelila na Twitteru tvrdi da ju je njezin otac Jamie pokušavao ubiti dok joj je po nalogu suda bio staratelj od 2008. do 2021.

U dvominutnom audiozapisu pjevačica se osvrnula na tri jednosatna snimanja magnetskom rezonancom kojima je bila podvrgnuta prije nego što je poslana u ustanovu za mentalno zdravlje početkom 2019.

-Cijela stvar nije imala smisla. Nisam razumjela izolaciju, medicinske sestre, bočice s krvlju, stalnu komunikaciju, nastavila je ističući da je tada mislila da se možda liječi od raka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)

-Živa sam. Najteže je znati da su samo bili zli i da sam se stvarno osjećala kao da me tata pokušava ubiti. I nadam se da će gorjeti u paklu, rekla je u audiozapisu.

-Moja je želja odvesti svog oca na jedno mjesto… oduzeti mu auto… njegov dom… njegovu privatnost… natjerati ga da sjedi sedam dana sedmično od osam ujutro do šest popodne i trpi ispitivanja i to da ga ljudi tretiraju kao naučni eksperiment… nadgledaju mu hranu… bez telefona… da ga zdravstveno osoblje gledaju dok se tušira i oblači, napisala je, nabrajajući sve čemu je bila izložena tokom liječenja.

Njen otac Jamie negirao je bilo kakvu krivnju, ponavljajući preko svojih odvjetnika da voli svoju kćer i da je djelovao u njezinu najboljem interesu.

Britney često kritikuje svoje roditelje otkako je u junu prošle godine svjedočeći na sudu tvrdila da joj je, između ostalih optužbi, u to vrijeme bilo zabranjeno udati se i imati dijete. Jamie je izgubio starateljstvo pet mjeseci nakon tog saslušanja.

Od tada se Britney udala za Sama Asgharija, a ove je godine doživjela spontani pobačaj. Pjevačica s bivšim suprugom Kevinom Federlineom ima dva sina, Seana Prestona (17) i Jaydena Jamesa (16), koje već dugo nije vidjela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti