Bajaga o razvodu: Ljude bi trebala zanimati moja muzika, a ne intima

Piše: Azra

Foto: Instagram@bajagaiinstruktori / Srbijadanas (sd.rs)

Momčilo Bajagić Bajaga je održao koncert u Hrvatskoj i za tamošnje medije je govorio o proteklom periodu svog života i nekim stavovima koje dosad nije iznosio u javnost. Inače, vijest o njegovom razvodu je mnoge iznenadila, a on je to toliko uspješno krio da je u momentu saznanja već prošao duži vremenski period od razvoda.

– Skoro dvije godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to prejterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika – rekao je on.

Foto: Srbija danas (sd.rs)

 

Bajaga se dotakao i vaspitanja djece, ali i toga koje su to vrijednosti koje se trudio da im prenese.

– Trudio sam se da im prenesem da budu dobri ljudi, da budu slobodnog uma i da rade ono što vole, da budu pristojni. Za sad imam unuku Saru od sina Marka i ona ima 10 mjeseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda i da mogu sa njom da idem u zoološki, u šetnju – zaključio je Bajaga.

Iako se mediji trude na sve načine da saznaju bilo šta, Bajaga je dosljedan sebi, pa o svojoj privatnosti ne želi da govori ni u jednoj prilici.

Izvor: glossy.espreso.rs

(E.M)

Pročitajte još