Bivša ga šutnula, a on utjehu pronašao u zreloj plavuši: Alex Rodriguez prošetao je sa novom misterioznom djevojkom

Piše: Azra

INSTAGRAM: @libellerevista

Alex Rodriguez, profesionalni sportaš i bivši zaručnik Jennifer Lopez, prošetao je sa svojom novom misterioznom djevojkom ulicama Beverly Hillsa. Javnosti i medijima nepoznata plavuša privukla je pažnju paparazza, a djelovala je vrlo blisko s Alexom. Njezin identitet još nije potvrđen, no ono što je sigurno je to da izgleda zrelije i ozbiljnije od sportaševe bivše Jennifer Lopez – koja izgleda kao 20-godišnjakinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Libelle Revista RD (@libellerevista)

Plavuša je na sebi imala sunčane naočale, kardigan i bijele hlače, a lice joj je otkrivalo da nije jako mlada, što znači da je Alex potencijalno pronašao vršnjakinju za vezu. On inače ima 47 godina te je u vezi s Jennifer Lopez on bio mlađi, ali je ona izgledala, kao i uvijek, duplo mlađe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vintage Clothing (@vintageclothingdr)

Podsjetimo se, Jennifer i Alex bili su zaručeni oko dvije godine, no nikako nisu došli do toga da stanu pred oltar. Iako se sve činilo idilično, njihov je prekid šokirao javnost, a kasnije se ispostavilo da je sve ‘zakuhao’ Jenniferin bivši, Ben Affleck.S glumcem je latino diva bila zaručena ranih 2000-ih, a ovog ljeta se i udala za njega nakon vrlo kratkih zaruka. Mnogi su se dosad pitali kako se Alex osjeća po pitanju svega, s obzirom na to da je ostao odbačen i sam, a žena kojoj se kleo na vječnu ljubav organizirala si je dva raskošna vjenčanja s drugim muškarcem, a on je nedavno otkrio kako je sve prebolio i nastavio dalje sa životom.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti