Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović, te kako se nosi s cijelom situacijom

Piše: Azra

Petar Grašo nedavno se ostvario u ulozi roditelja zajedno sa svojom suprugom Hanom Huljić. Par je bio na meti medija, pogotovo nakon saznanja o vjenčanju i rastajanje od velike bivše ljubavi Petra Graše.

Grašo je nedavno gostovao u emisiji ‘Ami G’, te je voditelja zanimalo je li teško kada ti netko tko ti je dugogodišnji prijatelj i saradnik, odnosno Tonči Huljić, odjednom postane i rodbina.

PIXSELL/Antonio Ahel

-Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina, nego da mi je težak bezveze, odgovorio je Grašo.

Grašo je objasnio i kako su njih dvojica oduvijek bili poput proširene porodice.

S Hanom Huljić Grašo je brzo stao pred oltar, a s njegovom bivšom partnericom Danijelom Martinović nije bila takva situacija. Grašo je otkrio smetaju li mu te usporedbe.

-Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentiram ništa. Bitno je samo da je čovjek sam sa sobom i načisto, izjavio je Grašo.

Grašo je nedavno priznao i da rijetko viđa svoju kćerkicu Albu zbog posla, a nakon toga je naišao na brojne osude javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti