Streloviti uspjeh domaćeg modnog brenda Dresscode!

Piše: Azra

Jedinstveni domaći modni brend Dresscode svojim pojavljivanjem na tržištu osvojio je potrošače i tržište, a stvaranje prepoznatljivog identiteta stvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast. Uz konstantno razvijanje i prilagođavanje kupcima, Dresscode se profilirao u brend za samosvjesne i entuzijastične muškarce i žene koji je pristupačan različitim profilima, kategorijama i dobnim skupinama. Zahvaljujući tome Dresscode je pozicioniran kao vodeći na domaćem tržištu odnosno u Bosni i Hercegovini.

U predstojeću sezonu za jesen/zimu brend ulazi s novostima – osim nove kolekcije, koju karakterišu spektakularni modni komadi, bit će otvoreno i novo prodajno mjesto, kako bi se osigurala dostupnost svim ljubiteljima Dresscoda. U subotu, 22. oktobra od 19h kolekcije će se moći pronaći u Sarajevu, u prizemlju Bingo City Centra, u ulici Džemala Bijedića 160!

Nova Dresscode kolekcija “Bold and Beautiful” nudi široku lepezu različitih proizvoda za muškarce i žene, kao što su neizostavna odijela za muškarce i žene, kaputi i jakne u sofisticiranim neutralnim i raskošnim tonovima jeseni, ali i intenzivnim, entuzijastičnim bojama koje jednostavno inspirišu da se sklope upečatljive stilizirane kombinacije odnosno da se kreira sopstveni dresscode, dajući osjećaj slobode i odvažnosti.

Prvih 10 kupaca koji posjete novu Dresscode trgovinu u subotu od 19h u Bingo City Centru ostvarit će popust od 30% na novu kolekciju, a svi ostali će do kraja dana imati pravo na popust od 20%.

Više o novoj Dresscode kolekciji pogledajte na OVOM linku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti