Ana Ivanović pokazala zgodnog brata: Živi u sjeni poznate sestre

Piše: Azra

Foto: Instagram @anaivanovic

Ana Ivanović, bivša teniserka i supruga bivše nogometne zvijezde Bastiana Schweinsteigera dobro je poznata svima, ali malo ko zna da ima brata Miloša, koji je dvije godine mlađi od nje. On je 2018. godine izazvao interes javnosti zbog svoje ljubavne veze s Draganom Džajić, kćerkom srbijanske nogometne legende Dragana Džajića.

Ana Ivanović je svom bratu i ove godine čestitala rođendan. U čestitci je istakla da je ponosna na njega i da ga voli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Za razliku od svjetski poznate ljepotice koja je, nekada silom prilika, a nekad na zadovoljstvo bila pod reflektorima, Miloš je izabrao drugačiji put, i to u biznisu. Poznato je da posjeduje trgovinu sa po mjeri krojenim košuljama i drugim modnim detaljima, a za razliku od sestre koja živi u inozemstvu, on je ostao u Srbiji. Ivanović nerijetko dijeli fotografije s bratom i uvijek naglasi koliko joj znači.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti