Božo Vrećo pokazao tetovaže u kupaćem: Mrtvo more i živa vatra

Piše: Azra

Foto: Instagram @bozovreco

Božo Vrećo je u utorak napunio 39 godina, a za tu je priliku posjetio Jeruzalem i na društvenim mrežama je podijelio dojmove s Istoka koji ga je oduševio.

– Sveti Jeruzalem i moj rođendan, puno inspiracije, ljubavi i hrabrosti iza mene i ispred mene, od ljudi sam svjetlosti i uvijek me Božji štit prati, tu sam na hadžiluku što bi mi rekli, na Svetom putu gdje se samo zahvaljujem Bogu koji je Jedan. Hvala Vam svima na beskrajnoj ljubavi, čestitkama i podršci sve ove godine, vidimo se na koncertima uskoro a od mene vam blagoslov sa ovog Svetog mjesta i Shalom – napisao je Božo uz rođendanski video.

Mnogi njegovi fanovi su mu čestitali u komentarima, a Božo je objavio još desetke fotografija iz grada koji ga je oduševio. Podijelio je i fotografiju s plaže Mrtvog mora na kojoj pozira u crnim kupaćim gaćicama pa su u prvi plan došle njegove izražajne tetovaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Mrtvo more i živa vatra; Umjetnik koji je čista umjetnost; Zaslužio si odmor. Zasluži si Izrael. Zaslužio si krika; Bome si zgodan – neki su od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti