Hanina prijateljica Mia Dimšić otkrila na koga liči malena Alba

Piše: E.M.

Foto: Instagram @miadimsic

Mia Dimšić, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, izuzetno je bliska s Hanom Huljić Grašo. Mia ne krije sreću što je njena draga prijateljica postala mama, pa je u nedavnom pojavljivaju u medijima govorila o tome.

-Otišla sam vidjeti Albu i mogu samo reći da je prekrasna beba, lijepa na roditelje. Ja nikad ne vidim na koga bebe liče. Meni možda više na Hanu jer ima velike, prekrasne oči kao ona, ali to će se vjerovatno još mijenjati, rekla je tom prilikom.

-Naravno, svaka strana porodice govori da beba više liči na njih, ja se držim neutralno – pola pola, istakla je Mia govoreći o malenoj Albi koja je na svijet stigla u julu ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Hana, Mia i Domenica Žuvela nerazdvojni su trio, a njihova ekipa postala je bogatija za još jednog malog, preslatkog člana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti