Odnos Adriane Lime i Marka Jarića sve lošiji, u sve je upleten njen novi muž

Piše: Azra

Foto: Instagram @adrianalima @marko_jaric10

Odnos Marka Jarića i Adriane Lime ponovo je pod znakom pitanja nakon što je manekenka načinila potez koji bi značajno mogao da ga ugrozi. Ona je, naime, prodala vilu u Miamiju u kojoj je živjela s Jarićem, preselila se s kćerkama i bebom u novu kuću u Los Angelesu, u kojoj živi s izabranikom Andreom Lemmersom, te je srpski košarkaš očajan što će svaki put morati da putuje skoro četiri hiljade kilometara kako bi se viđao s nasljednicama.

Foto: Instagram @marko_jaric10

Odnos Marka Jarića i Adriane Lime sigurno će biti bar donekle promijenjen nakon što je manekenka prodala pomenutu nekretninu, a dio sume uložila je u kupovinu nove vile, smještene u Los Angelesu. Do preseljenja je došlo prirodno, budući da je 28. augusta na svijet donijela sina, koji je kruna njene emotivne veze s filmskim producentom čiji je posao usko vezan za “Grad anđela”.

Njene kćerke nisu se protivile preseljenju, te se porodica nedavno uselila u novu vilu u Brentwoodu. Prostrana kuća ima pet spavaćih soba sa istim brojem kupatila, veliku dnevnu sobu, prostoriju za zabavu s bilijarom i pikadom, bioskopsku prostoriju, teretanu i veliki bazen u dvorištu. Djevojčice koje su oduševljene dolaskom mlađeg brata u porodicu, pristale su na preseljenje bez problema, ali je njihov otac zbog ovog poteza Lime gotovo očajan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Kada je došlo do selidbe, Adrianin bivši suprug povjerio se prijateljima rekavši da ne zna šta nosi budućnost. Objasnio je da je to jak udarac za njega jer je veoma vezan za kćerke i da ne zna kako će se dalje s Limom dogovarati oko njihovog viđanja, te da djevojčicama i njemu predstoji naporan i težak period putovanja. Njegova bivša supruga imala je pune ruke posla oko bebe, ali i dekoracije prostrane kuće. Brazilska ljepotica iznajmila je dekoratera, ali je sve radove sama nadgledala i prethodno osmišljavala, te je jasno da se u toj gužvi nije pretjerano bavila Markovim planiranjem budućih viđanja s njihovim kćerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Iako Limina nova kuća nikad nije bila zvanično stavljena na prodaju, njeni prijatelji otkrili su da je manekenka svim silama izdejstvovala da baš ona bude nova vlasnica vile, najviše zbog neuobičajeno velikog imanja za ovaj dio grada. Njenog izabranika je najviše očarao kutak za druženje pokraj prostranog bazena, s velikim otvorenim barom i roštiljem, a Lemmers je u Hollywoodu poznat po sjajnim zabavama u vrtu koje često priređuje prijateljima. Oboje su bili očarani i arhitekturom njihove nove vile, budući da po gradnji prije podsjeća na seosku kuću nego na okolne moderne betonske građevine.

Izvor: cdm.me

(E.M.)

Pročitajte još